Nincs jobb meglepetés az együtt töltött időnél: ha maradandó élményt ajándékoznál, válaszd utalványainkat!

Lehetőséged van játékainkra utalványt vásárolni, ha tudod, hogy az ajándékozottnak mely programunk tetszene a legjobban és hány fővel érkezne. Ha viszont ezzel nem vagy tisztában, válaszd az Élménykártyát, hiszen ekkor egy összeghatárt szabhatsz meg és a kártyát bármelyik játékunkon beválthatják a feltüntetett értékben. Az utalványok 6 hónapon belül válthatóak be a vásárlástól számítva. 

Az űrlap kitöltésével online tudod leadni rendelésed, banki átutalással tudsz fizetni és az utalványt postán vagy emailen kapod meg. Ha személyesen szeretnél vásárolni, telefonos egyeztetést követően beszéljük meg, mikor tudsz eljönni hozzánk az utalványért: 0620/ 614 3415.

Ajándékutalvány: csak az adott játékon használható fel
Élménykártya: a feltüntetett összegben bármelyik játékunkon felhasználható

Kérjük vegyétek figyelembe, hogy játékaink kizárólag magyar nyelven érhetőek el. Korhatárok: Da Vinci Titkai: 14+, Drakula & Frankenstein: 16+, Hasfelmetsző Jack: 16+ Mindenképp kell lennie a csapatban 18 év feletti játékosnak. Fiatalabb résztvevőket nem áll módunkban beengedni a programokra. Köszönjük, hogy ezt figyelembe véve rendelsz utalványt!