Interaktív Élő Társasjátékok – Az Új generációs
Szabaduló Játék

Ha igényes környezetben, valódi logikai feladatok között szeretnéd átélni a szabaduló játékok varázsát,
akkor válassz minket!

Mi az a szabadulós játék?
A szabaduló játék a számítógépről ismert “room-escape” játékok továbbfejlesztett, valós térbe helyezett változata, ahol barátaiddal együtt oldjátok meg a különböző feladatokat. Az Élő Társasjáték pedig egy újfajta csapatépítési forma, a kijutós és szabaduló játékok új generációja és egyben továbbfejlesztett változata. Feladategységei kizárólag logikai és asszociációs gondolkodást igényelnek, illetve a csapatmunkára több hangsúlyt fektet a szabadulás mellett. Részletgazdag történet és lenyűgöző látványvilág vár titeket az izgalmas feladatok mellett!

Három szabaduló élő társasjátékkal várunk:

szabadulós játék 1

Da Vinci Titkai

William T. Franklint, a világhírű régészprofesszort és családját meggyilkolták, otthonukat feldúlták. A rendőrség nagy erőkkel keresi a gyilkost vagy gyilkosokat, de még csak nem is sejtik, hogy az ügy szálai a történelem homályába vésznek. Franklin professzor egy ősi és titkos szervezet tagja volt. A misztikus rend tudása egyidős a piramisokkal és fennállása alatt olyan vezetői is voltak, mint Arisztotelész vagy Newton, ám máig legnagyobb hatású alakja a reneszánsz zseni, Leonardo da Vinci volt.

A professzornak valószínűleg a rejtélyes társaság évezredes titkai miatt kellett meghalnia, ám gyilkosai nem tudhatták, hogy az áldozat házában egy gondosan álcázott biztonsági szoba is található.
A Rend több tagját is a helyszínre küldi, hogy megszerezze a professzor széfjében elzárt, az egész világ sorsát meghatározni képes iratokat és hogy megismerjék az Új Világrend titkait.

szabadulós játék 2

Hasfelmetsző Jack

1888-ban egy rejtélyes és kegyetlen, nők ellen elkövetett gyilkosságsorozat veszi kezdetét az East End negyedben, Londonban. Közben az újságszerkesztőségeket és a nyomozóhatóságokat elárasztják a Hasfelmetsző Jack nevében írt levelek, az esetek sokkolják a közvéleményt.
Hasfelmetsző váratlan lépést tesz; meghívja az utána vizsgálódókat rejtekhelyére, hogy megértesse velük borzalmas cselekedeteinek okát. Ha a nyomozók alkalmasak a feladatra, megmenthetik a kínok közt szenvedő, utolsó áldozatot- de ha nem olvasnak jól a nyomokból, akkor saját életükkel fizetnek!
Frederick Abberline főfelügyelőn, Robert Lees médiumon és társaikon a sor, hogy kinyomozzák, vajon ki  és milyen célból tartja rettegésben a várost és megmentsenek egy ártatlan életet.

szabadulós játék 3

Drakula & Frankenstein

17 évvel ezelőtt a mérhetetlenül gonosz Drakula gróf megkísérelte az élőhalottakból álló Sötétség Seregét világunkra uszítani, azonban Van Helsing professzornak, a híres vámpírvadásznak és elszánt társainak véres és szenvedéssel teli küzdelemben sikerült legyőzniük őt.
1907-et írunk: Transylvaniában, a rettegett úr romos várának alagsorában a mágia és tudomány segítségével Dr. Frankenstein őrült dologra készül: Drakula feltámasztására!
Frankenstein teremtményei együttes erővel hadseregként védik az évek óta a halottak feltámasztásával kísérletező doktort, aki minden erejével igyekszik megszerezni a halhatatlanság elixírjét.
Van Helsingre újabb küldetés vár: összegyűjteni szövetségeseit és szembeszállni az eszement doktorral, hogy megakadályozzák a Sötétség Urának feltámasztását!

Szabaduló játékaink az Erzsébet körúttól néhány percre – az év bármely napján, előre foglalt időpontban várunk, hogy logikai feladatok segítségével szabaduljatok ki a hétköznapokból! Egy izgalmas, felnőtt játszótér vár csapatoddal!

idopont_gomb

Játékosaink véleményei

“A mai napon próbáltunk életünkben először szabaduló játékot, és nagyon örülünk, hogy ez a hely volt nekünk az első!  Nagyon jól éreztük magunkat, imádtuk a játékot, a szobát, a berendezést…. Érdekes volt és nagyon izgalmas, a vége főleg, mert 40 másodperccel az idő lejárta előtt sikerült kijutnunk.  Alig várjuk, hogy a másik két szobát is kipróbálhassuk!”
Viktória

“A feladatok izgalmasak, a hely pedig igényes! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük! ”
Andrea

“Nagyon jól éreztük magunkat! Érdekesen berendezett szoba, remek rejtvények és segítőkész, kedves személyzet!’
Edina

“A Frankeinsteines szoba nagyon hangulatosan van berendezve, rendesen beleéli magàt az ember a küldetésbe. A barátnőmmel voltunk, és ki ugyan nem jutottunk, de izgalmasak voltak a rejtvények és Drakulát is sikerült megölni, ami némi vigaszt nyújtott. Egyébként nem borzalmasan nehéz csak nyugodtan kell gondolkozni ”
Péter

“Az eddigi legjobb szabaduló játék, amin részt vettem. Végig nagyon élveztük a játékot”
Helga

idopont_gomb

Nézd meg, milyen a Da Vinci Titkai szabaduló játék:

Szabaduljatok ki a hétköznapokból a szabaduló játék segítségével, játsszatok együtt és fejtsétek meg egy titokzatos Rend évezredes rejtélyeit: bújj egy történész, okkultista vagy kriptográfus bőrébe – olvassatok helyesen a nyomokból és találjátok meg a történelmet megváltoztató bizonyítékokat!

A szabaduló játék feladategységei kizárólag logikai és asszociációs gondolkodást igényelnek, illetve a csapatmunkára több hangsúlyt fektet rengeteg egyéb különbözősége mellett.

A Da Vinci Titkai 2013 óta várja látogatóit- A We Love Budapest még ebben az évben  a legjobb játékok közé is beválogatta. A szabaduló játék hatalmas sikerének és a rengeteg játékos pozitív visszajelzésének köszönhetően az egyik legismertebb csapatépítő logikai játék vagyunk!