William T. Franklint, a világhírű régészprofesszort és családját brutálisan meggyilkolták, londoni otthonukat feldúlták. A rendőrség nagy erőkkel keresi a gyilkost vagy gyilkosokat, de még csak nem is sejtik, hogy az ügy szálai a történelem homályába vésznek. Franklin professzor egy ősi és titkos szervezet tagja volt. A misztikus rend tudása egyidős a piramisokkal, és úgy tűnik mintha egy idegen tudás birtokosai lennének.

A Rend  fennállása alatt olyan vezetői is voltak, mint Arisztotelész, Platón vagy Newton, ám máig legnagyobb hatású alakja a reneszánsz zseni, Leonardo da Vinci. A Rend szinte az egész világra kiterjedő hálózattal rendelkezik és örök harcban áll egy másik titkozatos szervezettel, ami mindent elkövet az új világrend létrehozásáért. Harcuk következményei a világháborúk és a mindenre kiterjedő kontrollárt ellenőrzés, aminek segítségével irányítani akarják az egész emberiséget. Az elmúlt évszázadokban a két rend mindent elkövet annak érdekében, hogy befolyásolják az amerikai elnökválasztásokat és úgy tűnik, a szovjet-amerikai űrversenyben és a Hold meghódításában is szerepet vállaltak.

A professzornak valószínűleg a rejtélyes társaság évezredes titkai miatt kellett meghalnia, ám gyilkosai nem tudhatták, hogy az áldozat házában egy gondosan álcázott biztonsági szoba is található. A Rend több tagját is a helyszínre küldi, hogy megszerezze a professzor széfjében elzárt, az egész világ sorsát meghatározni képes iratokat és hogy megismerjék az Új Világrend titkait.

Időpont és helyszín: Napjainkban, egy klasszikus berendezésű dolgozószoba

Időtartam: 60 perc

Létszám: 2 – 6 fő

Alsó korhatár: 14 év (ennél fiatalabb résztvevőt nem áll módunkban beengedni)

  • Da Vinci titkai szabadulós játék szoba

Olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket!

Az élő társasjátékban kizártuk a szerencsefaktor, vagyis véletlenszerűen nem lehet megtalálni kódokat, megoldásokat- csakis kizárólag logikus gondolkodással és együttműködéssel képes a csoport eljutni a célig.

2-6 fős csoporttal tudsz eljönni hozzánk (az általunk ajánlott létszám: 4 fő). Rémisztő elem vagy ijesztgetés nincs, beöltözött színésztől nem kell tartani, az adott foglaláson csak ti lesztek a játékban.

A helyszínre érkezés után az operátortól megkapjátok az utasításokat, majd indulhat a játék.

Foglalj időpontot ide kattintva