Egy izgalmas, felnőtt játszótér vár csapatoddal: foglalj időpontot akár még a mai napra!

Szabadulós játék az Erzsébet körúttól néhány percre – fedezzétek fel Da Vinci Titkait!

Szabaduljatok ki a hétköznapokból, játsszatok együtt és fejtsétek meg egy titokzatos Rend évezredes rejtélyeit: bújj egy történész, okkultista vagy kriptográfus bőrébe – olvassatok helyesen a nyomokból és találjátok meg a történelmet megváltoztató bizonyítékokat!

Az Élő Társasjáték egy újfajta csapatépítési forma, a kijutós és szabadulós játékok (escape game) új generációja és egyben továbbfejlesztett változata. Feladategységei kizárólag logikai és asszociációs gondolkodást igényelnek, illetve a csapatmunkára több hangsúlyt fektet rengeteg egyéb különbözősége mellett.

A Da Vinci Titkai 2013 óta várja látogatóit- A We Love Budapest még ebben az évben  a legjobb játékok közé is beválogatta. A szoba hatalmas sikerének és a rengeteg játékos pozitív visszajelzésének köszönhetően az egyik legismertebb csapatépítő logikai játék vagyunk!

Tudjátok meg közös munkával és logikai feladatok segítségével Leonardo da Vinci,  illetve a Szabadkőműves – és Illuminátus Rend titkát a világ irányításáról!

Másfajta játékok érdekelnek? Nézd meg összefoglaló oldalunkat: www.ÉlőTársasjáték.hu

Mire számíthatsz, ha eljössz hozzánk szabadulni?

 • Igényes környezettel és a történethez illeszkedő feladatokkal várunk. Játékainkat alapos tesztelés és anyaggyűjtés után nyitjuk meg, így olyan kalandban lesz részetek, mintha egy filmben ti lennétek a főszereplők!
 • A küldetés nehéz, de nem lehetetlen. Szabadulni csak azok tudnak, akik alaposak és figyelnek a részletekre, de gyorsak is, hiszen a 60 perc hamarabb letelik, mint gondolnád!
 • Figyeljetek egymásra és hogy mit mutat a feladat, ugyanis ha letértek a helyes útról, akkor helytelen kombinációkkal, félrevezető nyomokkal találkozhattok!
 • Lineáris játékmenet egy kis csavarral – bár a rejtélyek egymásból következnek, lehetőség van felosztani egymás között a feladatokat. Ahogy összeállnak az apróbb titkok, úgy juttok hozzá a végső kódsor részleteihez.
 • Játék után fényképen örökítjük meg a csapatokat, így lesz emlék a közös kalandozásról!

 

Miért válaszd a Da Vinci Titkai játékot?

 • különleges környezetben tehetitek próbára magatokat egy olyan csapatépítő játék keretében, ahol mindenki képességére szükség van
 • egyedi készségek és különböző tudások birtokában könnyebb a szabadulás – ebben karakterlapok segítenek nektek
 • pedagógusok és pszichológusok által tesztelt a játék
 • a feladat megoldás után meghatározza, hogy merre tudtok tovább haladni
 • logikára, asszociatív gondolkodásra és csapatmunkára van szükség: nincs elrejtve kulcs vagy nyom – tehát véletlenszerűen nem bukkanhattok megoldásra, csak akkor, ha jól oldjátok meg a feladatokat
 • a rejtélyek megoldása közben egy részletgazdag történetet ismerhettek meg