Nincs jobb meglepetés az együtt töltött időnél: ha maradandó élményt adnál ajándékba, válaszd utalványunkat!

Lehetőséged van játékainkra utalványt vásárolni, ha tudod, hogy az ajándékozottnak mely programunk tetszene a legjobban és hány fővel érkezne. Ha viszont ezzel nem vagy tisztában, válaszd az Élménykártyát, hiszen ekkor egy összeghatárt szabhatsz meg és a kártyát bármelyik játékunkon beválthatják a feltüntetett értékben. Az utalványok 6 hónapon belül válthatóak be a vásárlástól számítva. 

Az űrlap kitöltésével online tudod leadni rendelésed, banki átutalással tudsz fizetni és az utalványt postán vagy emailen kapod meg. Ha személyesen szeretnél vásárolni, telefonos egyeztetést követően beszéljük meg, mikor tudsz eljönni hozzánk az utalványért: 0620/ 614 3415.
Programjainkon rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk a csapatmunkára, így összedolgozva és együtt gondolkodva sikerülhet csak teljesíteni a küldetéseket. A játék ideje alatt csak az adott csoport van a helyszínen, vagyis csak egymásra számíthattok – így az ajándékutalvány vásárlása esetén az általunk ajánlott létszám 4-6 fő. Ha még nem vagy biztos a létszámban, akkor 2 főre is vásárolhatsz utalványt, amit a helyszínen ki tudtok egészíteni, ha többen érkeznétek.

Online rendelés: